De reis naar Cooktown - Reisverslag uit Cooktown, Australië van hea - WaarBenJij.nu De reis naar Cooktown - Reisverslag uit Cooktown, Australië van hea - WaarBenJij.nu

De reis naar Cooktown

Door: HEA

Blijf op de hoogte en volg hea

15 Januari 2013 | Australië, Cooktown

Tja, vanmorgen vroeg opgestaan om te vertrekken naar kookstad (Cooktown) via allerlei bergwegen al of niet voorzien van asfalt en af en toe voorzien van een banden reinigend traject, d.w.z. crossing "The River".

Bloomfield welke als laatste 40 cm water diep was, dus net op tijd ter plaatse en anders werd het omrijden geblazen. na aankomst in Cooktown lekker ingecheckt in het Seaview Motel en boodschappen gedaan.

Vanaaf gaan we lekker barbeknoeien waarna de twee jonkies gaan vissen maar eerst een lekker potje pokeren. Die twee hebben hun eigen spelregels maar ik heb ze nu door en ga ze terugpakken. Nou vriendjes en vriendinnetjes ik ga er weer vandoor.

Tot weerziens hoor,
groetjes Alle

Als je half slaperig bent zoals onze grote vriend Alle mis je wel eens wat van het spel zeker als je hartenjagen en pokeren door elkaar gaat halen hahaaha. Zoals gewoonlijk ben ik meestal de verliezer want ik kan niet liegen, de waarheid wordt altijd achterhaald uhuhu.

Inderdaad was het een vroege ochtend maar de moeite waard. De Forester is geslaagd voor zijn Bloomfield Track certificaat. Persoonlijk afgenomen door mij. De terugweg doen we de easy way over de highway. Anders gaat die ouwe weer uit zijn dak. Het is hier zoals gewoonlijk weer fantastisch en de twee genieten. Ook ik natuurlijk maar natuur doet mij altijd wat zeker als het ruim is. Een ding is zeker als er figuren zijn die zeggen dat er geen bos meer is moeten ze maar eens hier naar toe komen. Nu nog wat leuke foto's. Weet niet of de Pup nog wat wil melden want hij is te druk met pokeren.

De pup heeft niet veel toe te voegen!!! Het was een mooie rit met veel leuke lookouts.

Laterz !!!

• 15 Januari 2013 - 11:10

Angelique:

Hoi allemaal,

zooo wat een prachtige foto's weer zeg, helemaal leuk ook die zonsopkomst, echt prachtig, het motel ziet er ook erg netjes uit zeg, heel gaaf...

vandaag heb ik joey(mijn zoontje van bijna 4) voor het eerst naar de basisschool gebracht, hij mocht een ochtend wennen, erg spannend dus, over een uurtje ga ik hem weer ophalen, ben erg benieuwd...

verder ligt er hier een enorm pak sneeuw, echt niet normaal meer, er staat nu over de 1000 km file, ja je kan beter lopes gaan als met de auto.

nou jongens geniet nog maar lekker

groetjes angelique

• 15 Januari 2013 - 14:17

Tena Willemsma:

lieve alle en de " andere jongens" mooi dat alles zo goed gaat! en de fotos " are gorgeous"!
    zo mooi
    verder is alles goed hier ok met mama-- je tante--- voelt beter--- gelukkig geen erge kou en de griep
    BE GOOD!
    LOVE TENA

• 15 Januari 2013 - 14:27

Denise:

Dat ziet er allemaal weer goed uit!

Wij hebben hier ook de nodige uitdaging wat betreft het verkeer. Zeker als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer... Sneeuwvrij!

Denise

• 16 Januari 2013 - 15:38

Yvonme En Theo:

hello mannen,

even een kort bericht van ons, foto s spreken weer voor zich,
    zeldzaam mooi.
    Geniet nog deze laatste week, dan weer werken werken werken,
    just like us.
    Nou skatties hoop dat jullie een echte krokodil gezien hebben,
    en dat de visvangst optimaal was.
    kunnen jullie weer BBQ.

kuz tante P en oom T XXX