Lekker dagje klooien - Reisverslag uit Upper Barron, Australië van hea - WaarBenJij.nu Lekker dagje klooien - Reisverslag uit Upper Barron, Australië van hea - WaarBenJij.nu

Lekker dagje klooien

Door: HEA

Blijf op de hoogte en volg hea

14 Januari 2013 | Australië, Upper Barron

Een dag na mijn duikavontuur ben ik gelijk aan de arbeid gezet. Hans had bedacht dat ik na mijn succesvolle duikcursus, de waterlelies met wortel en al uit het meer kon plukken. Dit zou nodig zijn, zodat de badgasten makkelijk het water in kunnen als zij willen gaan zwemmen. Tja, zo was ik gisteren nog met een Israëlische schone koraal, vissen en zeedieren aan het bewonderen en lag ik vandaag op een blubberige bodem wortels te plukken. De realiteit is hard zullen wij maar zeggen. Verder hebben wij nog wat stenen gesjouwd voor een buiten BBQ en wat riet aan de waterkant gesnoeid. Wederom een dagje klooien dus.

Ach gaat de Pup nu ook nog klagen nadat wij voor een zeer goedkoop kosthuis hebben gezorgd. Die duikcursus kwam echt van pas. Had ik allang ingecalculeerd. Het zware werk hebben wij gedaan (Warren en Ik) Alle heeft zeer goed gesuperviseerd (zoals de wegwerkers van de gemeente overal ter wereld doen, handen in de zakken en kijken of het goed gaat). Daar tegenover heeft hij wel aan zijn kleur gewerkt. De Pup weet nu ook wat een wippersnipper is. Hij heeft hem meerdere malen gesloopt en weggelegd zodat wij deze weer aan de gang moesten krijgen.
Al met al een zonnige dag in Down Under. Morgen gaan we de Daintree route naar Cooktown rijden. Ja via Cape Tribulations en dan de Bloomfield track. Zover ik weet een van de mooiste routes ter wereld en daar zullen wij veel foto's van maken. Alleen er is een maar we moeten voor 11.00 uur de Bloomfield River oversteken anders moeten we 6 uur wachten tot een ander tij.

Nou mensen genoeg gezwetst tot morgen !!!

• 14 Januari 2013 - 15:21

Yvonme En Theo:

Hey Reizigers,

Heel goed Hans zet Eef maar an t werk, en daarbij gelaten, weet ie wel wat je,
    hier voor een modderbad betaald.
    Hij zou je dus dankbaar motten zijn voor zn zachte huid haha
    K heb hier een lachende ega, ziet het allemaal al helemaal voor zich.
    Alle als opzichter en Hans maar zwoegen.
    Hier is het al aardig an t sneeuwen, ook wel mooi hoor.
    Ze voorspellen nog veel meer sneeuw, ga k oom Ted ff inzepe.
    Ja das het leuke van n jonge vrouw whahaha.
    Morgen gaan jullie wederom een mooie trip maken.
    Wensen jullie heel veel plezier en kijkgenot.

Kuz tante P en oom T

• 14 Januari 2013 - 22:03

Art En Keesie:

hi Aussies

het gaat wel lekker he daar op de Tablelands! dat ziet er goed gebruind en relaxed uit.
    leuk dat jullie nog een trip maken langs Cape Tribulation. 1 km na de camping aan de rechterkant is zooo'n leuke strandbar - advies : stop daar ff voor een bakkie!
    wij gaan aan de koek en zoopie hier in Kikkerland

plezier !! en groetjes