Atherton Tablelands - Reisverslag uit Upper Barron, Australië van hea - WaarBenJij.nu Atherton Tablelands - Reisverslag uit Upper Barron, Australië van hea - WaarBenJij.nu

Atherton Tablelands

Door: HEA

Blijf op de hoogte en volg hea

28 December 2012 | Australië, Upper Barron

Hallo allemaal,

Vandaag hebben we een bushdag gehad. Eerst zijn we 6 kippen gaan halen in een plaatsje iets verderop en na deze thuis te hebben gebracht, hebben we gelijk 4 oude kippen de nek omgedraaid en klaargemaakt voor de pan. Evert heeft ook zijn best gedaan en er 2 geslacht. Nu zijn ze de pan in met een steen en als de steen gaar is gooien we de kippen weg en eten de steen. hahaha. Hierna zijn we naar Mareeba gegaan de fruitstad van Australië en zijn daar wat gaan shoppen. Warren kreeg een goed idee om de zoon van Anne (zijn vrouw) te gaan opzoeken welke echt in de bush woont. Na 40 km rijden was er zoals verwacht niemand thuis. Maar ja na ongeveer een half uur kwam hij opdagen. Tremain is de naam van de zoon en dit is een echte Crocodile Dundee. De ander is een acteur. Na een biertje te hebben gedronken en wat te hebben gekletst zijn we weer terug gereden. een job van ander half uur. Vandaag is het ook volle maan en je letterlijk alles zien hier.

• 28 December 2012 - 16:49

Denise & Barry:

Lekker hoor, voelde het een beetje als vrijdagavond bij Nico?
    Kippies eten?
    Geniet er van en alvast een hele goeie jaarwisseling!!
    X Barry en Denise

• 28 December 2012 - 19:16

Yvonme En Theo:

Hallo vakantiegangers,

Nou ik ben in shock, Eef en een kip slachten, oom Ted vind deze vakantie een ,
    goede vervanger van de militaire dienst. Ja Hans maakt er wel kerels van haha, ruwe bolster,
    blanke pit.
    Mooie foto s vooral van de gekleurde papagaaien, prachtig.
    Het weer is hier echt k.......t veel regen en grijze lucht, als je dan ziet dat Eef,
    heerlijk koppie onder gaat besef je pas hoe warm t bij jullie is.
    Nou boys from aussie we spreken elkaar snel, zelfde tijd zelfde plaats.
    Kuz Yvonne en oom Ted. XXX