Tully, Murray waterfalls en Port Hinchenbrook - Reisverslag uit Cardwell, Australië van hea - WaarBenJij.nu Tully, Murray waterfalls en Port Hinchenbrook - Reisverslag uit Cardwell, Australië van hea - WaarBenJij.nu

Tully, Murray waterfalls en Port Hinchenbrook

Door: HEA

Blijf op de hoogte en volg hea

25 December 2012 | Australië, Cardwell

Vandaag zijn wij naar Port Hinchenbrook gegaan, zoals verwacht was vanwege eerste kerstdag alles gesloten. Wij hebben wel een paar prachtige plaatjes kunnen schieten van deze prachtige haven. De huizen die aan deze haven liggen zijn werkelijk kasten. Hierna zijn wij naar Murray Waterfalls gegaan. Onderweg zagen we alweer een hoop toeters en bellen, want ja hoor Hans reed weer iets te hard, 113 km waar je 100 km mocht. Als Hans niet uitkijkt komt hij nog op de most wanted lijst van de Australische Highway Patrol en zie dan nog maar eens als pensionado te emigreren naar Australië. Deze keer kon Hans zich er minder goed uit lullen. Deze agente was iets minder gecharmeerd dan de vorige agent. Deze grap koste dan ook eigenlijk 260 dollar, maar vanwege de eerlijkheid teruggebracht naar 146 dollar. Dus gelukkig toch nog een klein beetje gecharmeerd. Ach en als ik (Evert) eerlijk ben kan ik van het aantal C.J.I.B. enveloppen, welke ik in de brievenbus heb gekregen, hier allang een villa kunnen kopen of er een van papier-maché kunnen boetseren. Van de agente mochten wij een foto van de Queenlandse politieauto maken, een dure foto zullen wij maar zeggen. Hierna verder gereden naar de Murray Waterfalls en werkelijk een paradijs op aarde met prachtige watervallen, die uitmonden in de Murray River. Hier hebben wij natuurlijk het nodige aan foto's geschoten. Toen doorgereden naar Tully (de regenachtigste plek van Australië) waar de tropische regenbui weer kwam opzetten. Dit komt overigens, omdat er geen bergen voor Tully liggen die de bewolking/tropische regenbuien tegenhouden. Om de honger te stillen zijn wij doorgereden naar Mission Beach, echter waren alle restaurants gesloten vanwege eerste kerstdag. Vreemd want dan zou toch alles open moeten zijn, maar hier niet. Na Mission Beach zijn wij terug naar onze luxe bungalow gereden, alwaar wij op deze prachtige eerste kerstdag een BBQ hebben gehouden. Nou luitjes hier is de eerste kerstdag al bijna om, daarom wensen wij jullie nog een goed kerstdiner groetjes Hans, Alle en Evert.

Heb zelf nog wat toe te voegen (Hans).
De Pup was zo van de wereld van dat lekkere wijf van een agente (uhuh) en die auto waar ze in reed dat hij het belangrijkste moment van de vergeet. we zijn een Cassowary tegen gekomen. Dit is een zeldzame vogel (struisvogelachtige) welke hier leeft. Ik zelf had er maar 1 keer in mijn leven een in het wild gezien en dan zonder camera natuurlijk.
Deze is door Evert ongeveer 1000 maal genomen. Geniet van deze foto want ze zijn zeldzaam. Verder hebben wij na het missen van een lunch in Mission Beach maar 10 bananen gekocht voor 2 dollar. Dit was bij een bananenplantage. Help your self and please put the money in the box. Corrie ken je dit nog? hahaha. nou luitjes voor mij een k-dag vanwege Evert z'n vriendin maar de foto's zijn mooi.

• 25 December 2012 - 17:39

Angelique En Klaas En De Fam:

ooooh zag alweer dat ik achter liep met mijn verhaal hahhahaha, leuke foto's zeg, mooie vogel, en eef, was de politie net zo mooi als de auto hahahhaha......

fijn dat jullie het leuk hebben, gaat het al wat beter met je rug????

nou wens jullie nogmaals heel veel plezier toe en tot de volgende foto's en verhalen,

xxxx
    van ons allemaal