Airley Beach - Cardwell
Door: HEA
Blijf op de hoogte en volg hea
24 December 2012 | Australië, Cardwell
Zoals de Pup reeds alle gras voor mijn voeten wegmaaiende heeft verteld was het een enerverende rit. We hebben bij Ingham echt in een tropische bui gezeten en ik werd er niet echt vrolijk van. 300 km het stuur echt goed vasthouden van er viel meer dan 50mm per uur. Maar we hebben het overleefd. Alle is wat groen geweest onderweg en de Pup leert nu echt Aussie hetgeen echt anders is dan hoog Engels, ook Alle leert nieuwe woorden zegt hij. Nou dat kan nog wat worden bij mijn maat. We gaan nu kerst vieren in een leuke bungalow, welke we hebben gehuurd. De oude was afgeschreven en we zijn nu beland in een 4 kamer bungalow voor de zelfde prijs. Net BBQ inkopen gedaan en zullen aan jullie denken.
Allen die dit lezen een prettige en goede kerst en voor oud en nieuw spreken we elkaar weer.
O ja geen foto's vandaag die houden jullie te goed.
groetjes
Alle Hans en Evert (de pup)
24 December 2012 - 15:54
Wilma :
He mannen gaat lekker he daarzo in dat warme australie.
Wij wensen jullie fijne kerstdagen en nog een hele goede vakantie.
Als je bij Warren zit skype we even broertje.
Dikke kus van mij en groetjes Andre.
24 December 2012 - 16:20
Corrie:
Jeetje, willen wij dat weten van die sanitaire stop!
Nou Alle, jij hebt het niet best zo te horen
Zere rug, rollende darmen!
Maar eens effe een lekker daggie uitrusten he!
Ik wens jullie hele fijne kerstdagen, en hopen, dat Alle de barbeknoei goed kan verdragen!
Corrie