Rustdag Airlie Beach - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van hea - WaarBenJij.nu Rustdag Airlie Beach - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van hea - WaarBenJij.nu

Rustdag Airlie Beach

Door: HEA

Blijf op de hoogte en volg hea

22 December 2012 | Australië, Airlie Beach

Hallo allemaal hier een berichtje vanuit het mooie Airlie Beach,

We hebben een rustdag (uhuh) ingelast vanwege alle inspanningen die we hiervoor hebben gedaan. De Flametree camping is een rustoord (O ja Corrie er gaan nog steeds vliegtuigen, maar dat voelt als thuis) en op een geweldige locatie. Vanmorgen uitgebreid ontbeten en op weg naar het Conway Park. Alle is gelukkig aan de beterende hand met zijn rug maar is niet meegegaan naar de lookout. Sociaal als ik ben hebben wij de pup erop uit gestuurd om voor ons (en zichzelf) de foto's daar te schieten. 2 km lopen bij 34 graden was een beetje te veel voor ons hahaha. en zoals ik vaak zeg "been there and done it". Na dat wij in alle rust een biertje en een ijskoffie hadden gedronken hebben wij hem weer opgehaald op de parkeerplaats hahaha helemaal bezweet en puffend kwam hij uit het oerwoud. Het enige wat hij kon uitbrengen was schitterend. Hierna zijn we ff naar Airlie gegaan en daarna onze rusthouding weer aangenomen. De pup is nu met mijn camera aan het vliegtuig spotten op Whitsunday International Airport (hahaha). Morgen moeten we vroeg op want we gaan een boottrip maken naar het Great Barrier Reef alwaar we de hele dag gaan vertoeven. Dit wordt morgen natuurlijk verslagen in het volgende rapport.
Tot nu toe nog geen bui gehad en de voorspellingen voor morgen zijn wederom tussen de 31 en 34 graden. Ik zal er een paar foto's van de hoffotograaf bij doen.

• 22 December 2012 - 10:49

Damian:

hey evert,

hoe is het in australie is het leuk daar het is zeker daar warm,
    hier is het bestkoud hoor en hoe ga je daar kerst vieren en oud en nieuw
    en slaap je in een mooi huisje daar of niet echt. en vind je het ook leuk daarzo of ook niet echt
    ik hoor snel van je

gr damian

• 22 December 2012 - 11:01

Patricia:

Heyyyy Neeffie!!!

Alles goed daar zo te lezen:-)!!
    Leuk om vanaf de keukentafel toch op de hoogte te blijven wat jullie voor leuke dingen meemaken elke dag!!
    Hier gaat alles zijn gangetje en heb nu zelf jawelll, 1 week vakantie:-)! Ach je hebt luxe paarden en werkpaarden :-p!
    Nee hoor, je verdient het en geniet er maar lekker van!!
    Tot het volgende verslag! Benieuwd wat jullie vandaag weer gaan doen!

Lieve groetjes vanaf hier xxx

Patries

• 22 December 2012 - 15:11

Corrie:

Nou, Hans, dat valt me toch wel een beetje tegen, dat je niet meegeweest bent naar de look-out
    Het was wel een hele klim herinner ik me, maar zou het zo weer doen hoor.
    Maar eigenlijk, moet je dat ook s'morgens heel vroeg doen he
    Wie gaat er nu klimmen bij 34 graden,ha,a

Hier regent het al de hele dag, en ong. 7 graden.
    Echt helemaal niets aan, en het blijft voorlopig zo
    Morgen wel warmer, zelfs tot 11 graden.
    Nou mensen, we horen weer van jullie,

Corrie

• 22 December 2012 - 17:48

Yvonme En Theo:

Hallo mannen,

Ben toch maar begonnen om op een voor ons christelijke tijd te reageren. Vanacht na een feessie. om 03.00u nog wat onzinnigs op de mail gezet. Nou prachtige foto s zeg, snap nu ook waarom de pup jullie mocht vergezellen deze reis. Ja Oom Ted zei al dat Hans te goed is voor deze wereld. Of is het ff een tikkie terug geven voor de twee gemiste afslagen, zo van misschien raakt ie net zo oververhit als ik was van nijd haha.
    Maar lullen wat je wilt hij heeft t wel mooi gezien. Ja als je een pup het oerwoud instuurt maggie blij zijn,
    dat ie geen bosnimf is tegen gekomen anders krijg je toch hele andere natuurfoto s. Nou boys morgen gezond weer op en genieten. Alle sterkte met je rug, Hans jij met je medereizigers, en Eef, jij met ja waarmee eigenlijk. Liefs en Dikke kuzzzzz. XXX

• 22 December 2012 - 17:56

Denise:

Oee! Dat ziet er goed uit!
    Ben heel benieuwd naar de onderwaterwereld.
    Wel duiken he? Of minimaal snorkelen;)

Xx

• 23 December 2012 - 00:09

Carl Den Outer:

Hallo vrienden,

Leuk om te horen dat jullie het naar je zin hebben! alvast hele fijne feestdagen gewenst vanuit het koude kikkerrlandje. Speciale groeten aan Evert.

gr Carl

• 23 December 2012 - 09:36

Eric:

Hallo mannen,

eindelijk de tijd genomen om jullie verslagen te lezen, zo te lezen vermaken jullie je uitstekend.
    Maar ja, daar had ik niet aan getwijfeld.
    Geniet van de "warm" feestdagen wij doen het wel met de paraplu.

Gr,

Eric