Van Bali naar Aussie
Door: HEA
Blijf op de hoogte en volg hea
20 December 2012 | Australië, Hervey Bay
We hebben ons laten rondrijden door de sawa's en zijn naar Klungkung geweest alwaar de Hollanders een stel Balinese heeft uitgemoord in 1908. We hebben een rondleiding gehad van een oude man en deze vertelde geweldig. Hierna zijn we de sawa's ingedoken en hebben gegeten op een heuvel uitkijkend over een rijstveld. Na weer in het hotel aangekomen te zijn zijn we eerst ff gaan pitten om daarna ons galgemaal te gaan souperen. Het eten was in een woord geweldig in het hotel en een aanrader voor een ieder wie naar Bali wil reizen. enfin toen naar de luchthaven en inchecken voor de vlucht naar Aussie. Virgin Airlines heet de maatschappij. Nou mensen een hoerigere maatschappij bestaat er niet. Na mijn ervaringen van vorig jaar met Jetstar was dit een deceptie. Gelukkig heb ik (hans) ongeveer 3 uur geslapen maar die ouwe had het weer in zijn rug en zat als een statue en Evert dacht te gaan verkassen. Mislukt want een of ander van oorsprong Duits wijf begon te mouwen en hij moest terug. Wel met de boodschap jongen jij mag daar straks gaan zitten. Enfin eenmaal in de lucht ging de Nazi gauw op die plek zitten en had 3 stoelen voor haar kadaver alleen. Heb nog aangeboden om haar Duits te gaan leren maar Evert kreeg toch een nieuw plaatsje. Er was geen eten aan boord en om 7 uur (ongeveer een uur voor de landing) dachten wij nu krijgen we koffie of thee en een makkie. Nou mooi niet. Gelukkig duurde het op Brisbane Airport maar 1 en half uur om door alle sousa heen te komen en onze auto te gaan claimen welke wij hadden gereserveerd. De man achter de balie vroeg mij wie er nog meer mee reisden naar Cairns. Dus wees ik Alle (welke als een hoopje op een bankje zat) en onze pup aan. Ik zag dat hij de sleutel van een I30 Kia in zijn handen had. Toen zei hij tegen mij " je bent toch wel voorzichtig", waarop ik zoals gewoonlijk lachend antwoordde dat ik de heiligheid zelf was, hij de sleutels van een Subaru Forester four-wheel drive pakte en deze aan mij overhandigde. Hij vertelde mij tevens dat hij ons ff upgrade omdat deze auto in eind januari in Cairns moest zijn. Ik heb de man heel vriendelijk aangekeken en hem verteld dat hij op ons kon rekenen. Vanuit Brisbane zijn wij de auto direct gaan uitproberen en zijn langs mijn oude woonplaats gereden waar een four-wheel drive niet misstond. Na een toch wel lange dag zijn we in Hervey Bay aangekomen en hebben daar een goed motel gevonden alwaar we 2 nachten vertoeven om bij te komen van alle inspanning (uhuh). Morgen gaan we richting Airlie Beach om daar 3 dagen te blijven. (bij de Whitsunday eilanden) rot hoor. Nou mensen tot horens en we zullen aan jullie denken.
20 December 2012 - 09:34
Corrie:
Beste mensen,
Mooie foto's
Alleen wel een erg kort reisverslagje.
Er staat alleen maar ; ik ben.
Nou goed, zal de rest er maar bij fantaseren dan.
Wordt trouwens gek van de coocies op deze site.
Kan nauwelijks de foto's bekijken, zonder dat er iets door heen flitst!
Enfin geniet er van!
Groejes
Corrie -
20 December 2012 - 20:01
Tante Jo:
Hey Evert en alle anderen vakantieganger, jullie boffen maar aan de andere kant van de wereld en wij hier maar in low budget onder de zeespiegel regenachtige schatkistloze nederland zitten met uitgezakte kerstboom en koelkast vol bonusshit van ah... jaa jaa sommige mensen weten wel hoe het werkt ha a ha ha zoals jullie. Nee hoor Tante Jo wenst jullie een waanzinnige tijd toe voor de komende dagen. Heeeeel Veeeel plezier AAAllemaal en een extra dikke kus voor EEFIE XXXXXX -
20 December 2012 - 22:22
Yvonne En Theo:
Hey forever friends,
Nou boys dat is dus de reden dat mama nie vliegt. Leuk hoor zo, n verre reis maaaaar op onze leeftijd,
(Hans en Alle, alhoewel kwamen mannen nou van mars) hou k dus bij Center parcs. Wisten jullie dat ze daar ook een aqua mundo met flamingo s hebben.
Alsof je in de tropen bent, dus Alle misschien iets voor volgend jaar, gezien je gewrichts problemen. O en Hans wat moeten de andere mannen zonder reisgids, want als jij nie voor het hele zooitje onderhandelt, komen ze ook nie verder dan een smart(lap) haha. En wisten jullie al dat het vergaan van de wereld bij jullie 9 uur eerder gebeurt. Ja sneu maar ach we volgen jullie op de voet, of was het de ......... Site.
Maar nu ff een stukkie voor mn zoon, schat zorg ook wel ff een beetje voor de 2. diehards, ga dr maar aanstaan, 6 weken vakantie, ja das pas afzien. Wij wensen jullie veel fun, vrouwelijk schoon, ja dan heb k t wel over the nature he, maar vooral veel veilige kilometers. Morgen 21-12-12 zij die sterven groeten U.
Heeeeel Veeeeel liefs en een dosis humor toegewenst. Yvonne en Oom Ted. XXXXXX
25 December 2012 - 17:30
Angelique En Klaas Nienhuis:
Lieve Evert en reisgenoten,
Als eerst een fijne kerst, bij jullie is hij natuurlijk alweer voorbij, maar hier is het nog volop in de drank uuuuh gang....
We hebben je reisverslag gelezen en pfff die nazi mensen zijn weer een beetje jammer hoor.
jammer dat de vlucht zo tegen is gevallen,
Maar we zijn wel een beetje jaloers op de reis zelf hoor, gaaf zeg, gaan jullie nu duiken of is dat al geweest?
Oja dat wij nu reageren betekend dat de wereld niet is vergaan, maar zo ver was je waarschijnlijk al hihihihihi.
het is hier nu eerste kerstdag en half 6, dus straks rustig aan de courmet platen aan gaan zetten en lekker VRETEN hihhihihi, daar zijn we tenslotte goed in hahahhahaha.
We blijven jullie volgen hoor, erg leuk dat jullie dit bijhouden.
Lieve groetjes
Angelique, Klaas, Joey, Barry, Rob, Connie, Gerard en Nico.