Dagje farmwork uhuhu - Reisverslag uit Upper Barron, Australië van hea - WaarBenJij.nu Dagje farmwork uhuhu - Reisverslag uit Upper Barron, Australië van hea - WaarBenJij.nu

Dagje farmwork uhuhu

Door: HA

Blijf op de hoogte en volg hea

11 Januari 2013 | Australië, Upper Barron

Nou mooi is dat is die pup lekker vakantie aan het vieren op het reef en wij hier een beetje de kost verdienen. Tenslotte is het een gratis adresje.

vanmorgen zijn we begonnen met een BBQ plek en een pad te maken bij het meer. In het land hier groeien genoeg stenen om een dorp te bouwen dus zijn we op pad gegaan om deze te oogsten. De oogst was geweldig dus aan de slag. Het was om 14.00 moordend heet dus zijn we gestopt om een siesta te houden. Later hebben we eens geoogst en ook deze was goed. Die zijn voor morgen. Later als het klaar is maken we hier een mooie fotoreportage van. Tijdens de siesta, Alle was macaroni aan het maken hoorde ik een hoop kabaal. Warren zat achter een black snake aan welke in het huis probeerde te komen. Met vereende krachten hebben we geprobeerd het serpent te vangen, maar helaas hij kan in gaatjes gaan waar wij niet bij kunnen. Echter hebben we het kreng genoeg verwond dat hij toch doodgaat. Warren had het kreng met een bezemsteel vast een de slang heeft hier een paar extra gaatjes in geboord. Het is een nadeel als het warm wordt gaan die krengen ook leven. Alle is echt aan de beterende hand hij heeft zelfs geharkt en de schop gebruikt. Gelukkig maar want dan gaat straks het reizen ook beter. Als de Pup terug komt van zijn vakantie zullen we hem wel ff aan het werk zetten. hehehe. (gemeen lachje)

nou mensen, als we morgen het pad en BBQ klaar hebben zullen we jullie verrassen met de foto's. Ondertussen geniet van een stukje Australië.

Ja vriendjes en vriendinnetjes word ik me daar aan het werk gezet (vrijwillig) en het beviel mij zeer goed. Lekker even de spieren laten voelen waarvoor zij dienen. Doe het wel rustig aan want de jaren gaan wel tellen muhahaha. Even voor Mammaloe, lieve schat ik ben jaren een grote fan van je geweest, rust zacht en doe Pipo de groeten. Verder vliegt de tijd hier om als een gek. 's Avonds waan ik me hier echt in een dierentuin met allerlei vliegend gespuis om ons heen. Ik was hier 26 jaar geleden ook en ben toen door zo'n vliegend kreng (Rhinosaurs Tor) in mijn nek gebeten en het duurde ruim een week voor de wond stopte met bloeden. Ze zijn zo'n 6 a7 cm groot en maken nog rare geluiden ook !!! Als je ze treitert. Dus een gewaarschuwd mens telt voor twee dus heb de etter gisteravond op zijn rug gelegd waarna de padden rustig zitten te wachten tot hij niet meer beweegt om hem op te vreten. Overmorgen gaan wij de pup weer ophalen en dat maakt HEA weer compleet. Verder doe ik iedereen die ons via dit media volgen de hartelijke groeten en blijf vooral in groten getale reageren !!!

Groetjes Hans en Alle !!!

• 11 Januari 2013 - 11:03

Angelique Nienhuis:

Hier een koude goedemorgen, jawel het is hier nu -2 graden, dus dat was krabben vanmorgen :-(....

zeg Alle en Hans, ik weet dat je geen illegale dingen door de douane mag smokkelen, maar kunnen jullie toch proberen om de zon mee te nemen, of in ieder geval de helft (anders wordt het hier weer te warm zeg maar )
    misschien dat ze jullie wel doorlaten hahahahahha.

nou als jullie nog gaan shoppen, zorg dat je dikke truien koopt voor op de terug weg....

gaaf zeg, kan nu alleen maar dromen van een BBQ lijkt me weer eens heerlijk, maar goed, met -6 in het vooruitzicht gaat dat denk ik niet gebeuren voorlopig....

nou dat kleine brandje ziet er toch wel dreigend uit hoor, maar goed zolang er verder niks afbrand is het goed.

nou jongens, heel veel plezier weer met bouwen en tot het volgende verhaal,

lieve groetjes angelique

• 11 Januari 2013 - 15:28

Jan Woudstra:

Hoi Hans, Alle en Evert
    Eindelijk een bericht namens mij, maar jullie weten het hè, druk druk druk!!!!!!
    Zo te lezen vermaken jullie je weer prima. De tijd zal wel omvliegen.
    Gelukkig dat jullie geen last hebben Vd bosbranden.
    Hier in het inmiddels zeer koude Nederland gaat alles zijn gang. verhuizing voltooid.
    Feestdagen achter de rug dus we kunnen weer aan de slag.
    Ook als is het 11 januari vanaf deze kant nog de beste wensen en een gezond 2013 toegewenst.
    Geniet er nog lekker van en ik blijf jullie volgen!
    Gr Jan W

• 11 Januari 2013 - 15:28

Jan Woudstra:

Hoi Hans, Alle en Evert
    Zo te lezen vermaken jullie je weer prima. De tijd zal wel omvliegen.
    Gelukkig dat jullie geen last hebben Vd bosbranden.
    Feestdagen achter de rug dus we kunnen weer aan de slag.
    Geniet er nog lekker van en ik blijf jullie volgen!
    Gr Jan W

• 11 Januari 2013 - 16:44

Corrie:

Nou, weer een hoop ongedierte lees ik.
    Ja, die houden wel van een beetje warmte
    Al tropische stormen meegemaakt?
    Want daar is het nu wel een beetje de tijd voor he.
    Hier vriest het momenteel, maar gelukkig met een redelijk zonnetje erbij.
    Nou jongens, tot horens maar weer.