Crater Valley
Door: HEA
Blijf op de hoogte en volg hea
02 Januari 2013 | Australië, Upper Barron
Vanmiddag hebben wij aangeboden onze gastheer te helpen met wat klusjes op zijn land. Antilliaans eehh.. ik bedoel Australisch als onze gastheer is, hebben wij eerst een uur gewacht, voordat hij op zijn dooie gemak kwam aanrijden, zodat wij eindelijk stenen konden in laden.
Deze stenen moesten verplaatst worden om er een outdoor BBQ van te maken. Dit hebben Hans en ik gedaan, want Alle was intussen moe geworden van het wachten is hem gauw gepeerd om te zwemmen in het meer.
Helaas was dit voor Alle ook geen succes, want hij werd bij de eerste duik gebeten door een bloedzuiger. Soort zoekt soort zullen wij maar zeggen.
Nadat alle stenen waren uitgeladen, hebben wij zelf ook een verfrissende duik genomen. Wij (Hans en Evert) hebben verder geen last gehad van bloedzuigers, dus vallen niet onder deze categorie.
Hierna terug gegaan naar het huisje en zijn lekker aan de alcoholische versnaperingen gegaan.
Zoals Evert omschrijft is het echt de Aussie way of live, take it easy.
Ben er echter redelijk aan gewend, heb 1 keer geroepen en hij reageerde zowaar anders waren we met Alle gaan zwemmen. Na dat Evert is gaan duiken gaan we een rit naar Cooktown maken en via de Daintree naar beneden. Heb de auto vandaag ff uitgeprobeerd in het land van Warren en hij is geslaagd voor de trip via de inlandroute.
Dus er staat ons nog het een en ander te wachten !!!
Nou lieve kijkers tot horens !!!
02 Januari 2013 - 14:50
Denise:
Hai lieve Ouwe Dibbes, Alle en Evert,
zo te lezen vermaken jullie je prima. Vooral Evert zijn reisverslagen zijn erg leuk om te lezen. Vooral die arme Alle bijna opgegeten door bloedzuigers. Ik kan mij ze ook nog herinneren. Bah vond ze niet leuk, vieze beesten.
Ik merk aan mijn vader dat hij zich ook prima vermaakt want op skype is hij in ieder geval nooit te bekennen dus wordt hij klaarblijkelijk goed door Alle en Evert vermaakt.
nog heel veel plezier daar
kusjes Denise -
02 Januari 2013 - 19:37
Yvonme En Theo:
Hallo mannen,
Ik ga het jullie het vreselijke nieuws onthullen wat Nederland in de ban houdt,
Rafaél en Silvie gaan scheiden. Heel Nederland is in rouw, en vult het journaal van 2 jan 2013.
Vlaggen halfstok, maar het ergste is dat Rafaél, Silvie een klap gegeven heeft.
En dan heb ik t niet over een 100.000 klapper, pffffffff. Ik hoop voor jullie dat het nieuws in australie ergens over gaat.
Nou weer ff echt belangrijke zaken, wij hoorde dat Alle gebeten is door een bloedzuiger, nou Alle das minder erg dan ge....... Door n stofzuiger haha.
En Hans heppie je ff lekker uit kunnen leven met je voet op t gaspedaal, ff al je agressie eruit kenne gassen.
Nou boys ja veel nieuws is er hier ook niet, dus vandaag niet zo n lang verhaal.
Nou boys zwem en stunt voorzichtig, en je weet t he tempo zero.
Dikke kuz Yvonne en oom Ted. XXX