Innet Hotsprings, Millstreamfalls
Door: HEA
Blijf op de hoogte en volg hea
31 December 2012 | Australië, Ravenshoe
Tja, dat schiet niet echt op en de BBQ staat er nog steeds niet. Ik kom er steeds meer achter dat Australiërs een soort blanke Antillianen zijn, dus manjana, manjana.
Vanmiddag zijn wij naar Innet Hotsprings gegaan. Een natuurlijke warmwaterbron. Het water was er lekker warm rond de 40 graden, maar lekker boeiend met buiten temperaturen van gemiddeld 30 graden. Het bijzondere hier was dat Hans een Nederlandse boer tegen kwam, die nu ongeveer 5 jaar in Yungaburra woont. Hij heeft daar een boerderij met melkkoeien. Heel interessant allemaal en wat een toeval.
Vervolgens zijn wij naar de Millstreamfalls een gigantische schitterende waterval tevens was dit het hoogtepunt van de dag. Hierna zijn wij terug naar Crater Valley gegaan.
Inmiddels regent het hier pijpensteden en is de lucht grijs. Ook is het hier behoorlijk afkoelt en krijg ik een Nederlandse déjà vu (Regen, Grijze lucht, wind en koel). Nou ja rum doet wonderen en daar krijg je het weer lekker warm van.
Vanuit het regenachtige Crater Valley wensen wij iedereen alvast een gelukkig en gezonde jaarwisseling. Gelukkig Nieuwjaar!!!
Hi Holland,
de laatste dag van het jaar en zoals de pup reeds vermelde het is cats and dogs hier Heb het nog niet meegemaakt dat ik in een lange broek oud en nieuw aan het vieren ben. Corrie ja we zitten in de wolken. Evert begint langzaam aan te wennen aan de noord Australische mentaliteit, morgen is er weer een dag. Nou lachen he dat je in de middle of nowhere een Hollander tegenkomt die hier is gaan boeren. Ga hem zeker bezoeken.
Alle is het laatste avondmaal aan het bereiden (oke voor dit jaar) en het begint al lekker te ruiken.
Nou vrienden en vriendinnen, familie collega's enz, ik wens jullie een goed uiteinde en een goed begin van 2013. Denk eraan wij zijn 9 uur eerder. Hahaha
31 December 2012 - 12:23
Patricia:
Halloa alle3 maar vooral evert!
Langs deze weg wil ik jou een waanzinnig 2013 toewensen met heel veel gezondheid, liefde en geluk!!
Hoop dat het bij jullie beter weer is want hier regent het!
Liefs patries & kids x -
31 December 2012 - 13:36
Desiree:
He mates! Happy New Year over there! Wij moeten nog een paar uurtjes wachten. Een troost voor jullie hier ook regen en wind dus jullie missen niks! Veel pkezier nog.
Xxxx dees -
31 December 2012 - 13:43
Carl:
Wat een mooie verhalen en foto's allemaal, ik geniet er van.
Nog 2 uurtjes te gaan aldaar, maar wilde jullie 3en alvast een super 2013 toe!
Gr Carl -
31 December 2012 - 15:10
Corrie:
EEN HEEL GELUKKIG NIEUWJAAR, voor jullie allemaal!!
Moet nu 12.10 zijn bij jullie,
Of liggen jullie al te pitten?
Corrie -
31 December 2012 - 16:06
Jofe:
Een heel gelukkig 2013! Wij proosten vanavond op jullie! Dikke kus van Jofe -
31 December 2012 - 19:17
Teus:
Hans, Alle en Evert
Jullie staan al in het nieuwe jaar - wij wachten nog even !!!! Maar hierbij de beste wensen voor 2013
gr Teus -
31 December 2012 - 22:19
Yvonme En Theo:
Hallo Evert, Hans en Alle,
HAPPY NEW YEAR, en dat 2013 alles mag brengen wat het leven mooi maakt.
Wij zijn aan t overleggen, of we misschien ook in aussie gaan wonen,
je zal daar zeker geen stress krijgen, hooguit ergernis haha.
Het is hier nu 22.00u dus nog ff voordat het zover is, jullie liggen waarschijnlijk,
met een rumkegel in jullie bedje.
De foto s waren weer nice en het verslag weer leuk om te lezen.
Eef mocht je ooit aan een andere job denken, wordt verslaggever.
En wat de regen betreft, gedeelde smart is halve smart.
Dikke kuz Yvonne en oom Ted. XXX